30 frase sing dipilih babagan novel

Ya, wis wulan Agustus, nanging mesthine ana akeh panganggit sing ngengingi kunci (utawa pena lan notebook) kanthi novel sing dielingake. Uga ana khusus iki pilihan 30 frase dening panulis liyane babagan definisi lan proses Nulis novel.

30 frasa babagan novel

  1. Nulis novel kaya nyulam permadani nganggo benang kanthi warna: iku minangka kriya perawatan lan disiplin. Isabel Allende
  1. Miwiti nulis novel kaya arep menyang dokter gigi, amarga sampeyan nggawe jinis panggilan kanggo sampeyan dhewe. Sir Kinsley Amis
  1. Pakaryan novelis yaiku nggawe sing ora katon katon nganggo tembung. Miguel Angel Asturias
  1. Novel imbang ing antarane sawetara kesan asli lan pirang-pirang kesan palsu sing nggawe apa sing umume diarani urip. Saul ing ngisor
  1. Novel kasebut ora ditulis luwih saka wong sing ora bisa urip. Alexander Casona
  1. Wong Buddha ora nate nulis novel sing sukses. Agamane mrentah dheweke: "Aja semangat, aja ujar ala, aja mikir ala, aja katon ala." William Faulkner
  1. Nulis novel iku kaya lelungan jagad sing diubengi wong. Maria Granata
  1. Kabeh sing urip utawa dirasakake novelis bakal nyebabake geni sing ora kepenak yaiku jagad fiksi. Carmen laforet
  1. Novelis paling gedhe, sing hebat banget, pinunjul saka kesadharan manungsa sing dipromosekake, kesadharan karo kemungkinan urip. R Leawis
  1. Nalika semana ana dokumen babagan wektu lan pratelan masalah manungsa modern, novel kasebut kudu nglarani hati nurani masarakat kanthi kepinginan kanggo nambah. Ana Maria Matute
  1. Novel iki praktike wujud seni Protestan; iku produk saka pikiran bebas, saka individu otonom. George Orwell
  1. Aku nulis novel kanggo nggawe urip kanthi cara dhewe. Arturo Perez-Reverte
  1. Yen sampeyan ngrancang kanca ing novel pertama, dheweke bakal tersinggung, nanging yen sampeyan ora, dheweke bakal krasa dikhianati. Mordekhai Richler
  1. Novelist minangka penjaga gerbang sastra. Montserrat Roig
  1. Pengalaman wis mulang aku yen ora ana mukjijat ing nulis - mung kerja keras. Ora mungkin nulis novel sing apik kanthi sikil kelinci ing kanthong sampeyan. Penyanyi Isaac Bashevis
  1. Sing maca bisa dianggep dadi paraga utama novel, kanthi dhasar sing padha karo panganggit; tanpa, ora ana sing rampung. Elsa triolet
  1. Aku novel. Aku crita. Frank kafka
  1. Novel sing sampurna bakal nolak pamaca. Carlos Fuentes
  1. Urip meh padha karo novel tinimbang novel sing mirip karo urip. George wedhi
  1. Saben novel minangka paseksen kanthi kode; iku minangka perwakilan jagad, nanging jagad sing novelis nambahake: rasa nepsune, nostalgia, kritik. Mario Vargas Llosa
  1. Kanggo aku, nulis novel yaiku ngadhepi gunung sing curam lan ngukur tembok tembok, lan sawise perjuangan dawa lan semangat, supaya bisa tekan ndhuwur. Ngalahake dhewe utawa kalah: ora ana pilihan liyane. Nalika aku nulis novel dawa, gambar kasebut ana ing pikiranku. Haruki Murakami
  1. Saiki pamaca ora duwe kemungkinan kanggo ngadili aku lan novelku ing pengadilan paling keras sing ana, yaiku ing ati lan kalbu. Kaya biasane, iki pengadilan sing pengin diadili. Wassily Grossman
  1. Kabeh sing ana ing novel duweke pengarang lan panganggit. Carlos Castilla del Pino
  1. Aku nyoba nggawe novel sing nggawe wong ora nyaman gandhengane karo apa sing dianggep umum dening masarakat. John irving
  1. Aku duwe penting ing antarane kabeh konsep manawa novel kasebut dudu gaweyan hiburan maneh, cara kanggo ngapusi sawetara jam kanthi nyenengake, kalebu kajian sosial, psikologis, sejarah, nanging pungkasane sinau. Emilia Parto Bazan
  1. Ngrampungake novel minangka dramatis. Saya suwe anggone nulis pungkasane, saya saya sangsara. Nggayuh pungkasane novel duwe pulsa, amarga sampeyan wis bisa. Rampung kaya diusir saka omah sampeyan. Aku ngakeni manawa salah sawijining momen sing paling ala yaiku dina sawise ngrampungake novel. Eyang Almudena
  1. Ing novel-novelku ana sawetara perkara sing kadhang kala aku ora ngerti kepiye carane urip. Wektu-wektu sing kepungkur lan aku pengin njupuk langkah liyane. Novel ngidini sampeyan nyampurnakake wektu urip sing sampeyan wis ora kejawab, kanthi cepet. Wayahe nalika sampeyan butuh katrampilan kanggo mutusake lan ujar, "Ya, ayo padha tumandang," lan asring ora kelakon. Novel iki ngidini sampeyan bali lan milih sing tepat. Federico Moccia
  1. Aku nyoba supaya novelku minangka seni, minangka puisi sing apik, lukisan sing apik utawa film sing apik. Aku ora kasengsem karo masalah politik utawa moral. Sing dakkarepake yaiku nggawe obyek sing apik lan dilebokake ing jagad iki. John banville
  1. Aku ngira manawa saben novel, pungkasane, nyoba kanggo njebak jagad iki ing sawijining buku, sanajan kanthi "kabeh jagad" tegese mung fragmen, sudhut, sepele sing kedadeyan sadetik. Laura Restrepo
  1. Novel kasebut ora diwiwiti kaya kekarepane, nanging kaya kekarepane. Gabriel García Márquez

sumber: Setahun pacaran. José María Albaigès Olivart lan M. Dolors Hipólito. Ed. Planet


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.