3 judhul anyar saka Karl Ove Knausgård, Tana French lan Luca D'Andrea.

Paling anyar saka basa Norwegia Karl Ove Knausgard, wong Irlandia Tana Prancis lan Italia Luca D'Andrea bukak pameran toko-toko buku gedhe lan cilik. 3 judhul sing menarik banget kanggo dideleng ing dina-dina iki. Kita lunga karo dheweke.

Karl Ove Knausgård - Wis udan 

Knausgård (Oslo, 1968) minangka panganggit saka Norwegia proyeksi internasional liyane ing jaman saiki (lan kanthi ijin saka warga negara sing misuwur kayata Nesbø, Fossum utawa Bjørk). Ing taun 2009 dheweke nindakake proyek sastra tanpa padha: karya otobiografi, sing judhul pertama yaiku Perjuanganku. Iku babagan enem novel, sing bukune pungkasan diterbitake ing taun 2011 ing negara asale. Ing kana, dheweke nampa akeh penghargaan lan nambahake luwih akeh pamaca.

Akibate: jarwan langsung menyang basa liyane, distribusi internasional lan reaksi uga langsung lan pangritik positif banget. Ing saiki, patang judhul pisanan wis teka: Sedane bapak, Wong lanang sing tresna, Pulo cilik y Nari ing petengWis udan yaiku nomer lima.

Knausgard terus nyritakake lan nganalisa uripe lan proses nulis sampeyan. Dheweke umur rong puluh taun lan wiwit nulis kanthi ilusi sing bakal ilang. Dheweke nganggep teks-tekse ringkes, kebak klinis, lan frustasi amarga ora bakal dadi panulis. Iki ditambahake cacat sosial lan masalah sing lagi ditindakake karo ngombe lan panganiaya. Nanging dheweke bakal terus negesake terus.

Sampeyan bakal luwih dhisik nemokake manawa sampeyan ahli Kritik sastra lan mengko dheweke bakal nambah katrampilan sosial ing bidang sing paling intim lan pribadi kanthi ketemu karo calon garwane.


Tana French - Nyusup

Tana French (Vermont, 1973) saiki dianggep dadi salah sawijining panulis paling apik ing genre ireng. Aktris lan penulis Irlandia nerbitake novel anyar iki ing Mei pungkasan, sing dikritik kayata Washington Post utawa Time sing diangkat dadi sing paling apik thriller saka 2016.  Nyusup iku novel ireng karo dheweke latar mburi jawatan lan panganiaya tumrap wanita.

Aislinn murray, wanita enom lan atraktif, katon mati nyerang kepala ing omah ing lingkungan kelas pekerja ing Dublin Utara. Kabeh kayane nuduhake manawa kasus kekerasan domestik sing jelas banget. Ing Detektif Antoinette Conway, anyar kanggo skuad pembunuhan, bakal njupuk tugas investigasi nalika, ing wektu sing padha, iku nandhang kasusahan ing departemen. Dheweke mung njaga hubungan apik karo pasangane lan sanajan dheweke rumangsa kuwat lan angel, kahanane ora gampang.

Kanggo kabeh nambahake, Conway uga duwe rasane ngerti kanggo korban, ing tekanan kanca tim kanggo nyekel tersangka sing paling jelas lan a bayangan sing stalks dheweke ing lingkungan dheweke urip. Asil kasebut bakal dadi investigasi pembunuhan sing luwih rumit tinimbang sing katon.

Luca D'Andrea - Bahan saka ala

D'Andrea lair ing 1979 ing Bolzano, Italia. Ing kana dheweke urip lan makarya dadi guru. Dheweke miwiti kanthi nulis a trilogi pemuda kanthi irah-irahan wunderkind lan ing 2013 dheweke dadi penulis skrip seri dokumenter Pahlawan gunung babagan tim saka nylametake alpine. Kasunyatan iki menehi inspirasi dhisik kanggo dheweke thriller, inti saka ala, sing diterbitake ing Italia ing 2016 lan wis dadi kabèh fenomena penerbitan.

Didol menyang luwih saka telung puluh negara sadurunge diterbitake lan diterjemahake menyang telung puluh lima basa. Kanggo nambah, produsen Gomorra dheweke bakal nggawe adaptasi televisi.

Nyritakake babagan telung nom-noman dipateni kanthi brutal ing taun 1985, nalika badai parah, ing Bletterbach, meriam Tyrolean gedhe. Telung puluh taun mengko produsen dokumen Amerika Yeremia salinger Dheweke bisa urip ing desa cilik Alpine karo garwane lan putrine sing isih enom.

Nalika kenal karo tangga teparo, Salinger miwiti kepengin banget babagan kasus sing durung dirampungake. Nanging ora ana wong ing sekitar dheweke sing pengin ngilangi jaman kepungkur. Kadurjanan sing kejem kasebut ndadekake swasana kutuk lan dheweke kabeh kayane ndhelik rahasia sing ora bisa ucapake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.