3 buku konspirasi agama

3 buku konspirasi agama

Ing tanggal sing paling penting kaya sing dialami (Minggu Suci) lan ora duwe tujuan kanggo nyinggung agama lan budaya sing paling ora ana ing kabeh pamaca, dina iki nawakake dhaptar karo sampeyan 3 buku konspirasi agama.

Apa sampeyan kelingan sing laris sing nggawe "konspiratorial" dadi misuwur Dan Brown? Dheweke pancen kurang luwih, nanging miturut aku, ana guneman sastra sing luwih apik. Dadi, yen sampeyan seneng maca narasi, nanging sampeyan ora ngerti babagan kerangka kerja lan keragaman, priksa manawa sampeyan kepincut karo 5 judhul sing apik kasebut.

"The Magic Circle" (1998, Katherine Neville)

3 buku konspirasi agama - lingkaran sihir

Yen sampeyan mesthi kepincut karo kabeh perkara sing ana gandhengane karo Grail Suci, naskah sing ilang, bisa uga urip minangka pasangan Yesus saka Nasaret karo Maryam Magdalene, buku iki bisa narik sampeyan. "Lingkaran Sihir" minangka salah sawijining buku sing asipat religius, misteri lan suspense, paling laris ing dekade pungkasan.

Resumen

Ariel olèh warisan sawetara naskah lawas sing ndhelikake rahasia karo barang-barang suci suku Israel. Sapa sing bisa mbukak, dheweke bakal entuk kawicaksanan sing cukup kanggo nemokake mitos, kapercayan lan simbol kabeh budaya sejarah sing gedhe, uga kunci kanggo narjamahake masa depan. Lumrahe, yen Ariel nampa pusaka, dheweke dadi fokus dudu sawetara watak serakah.

"Trojan Horse" (1984-2013, Juan José Benítez)

"Jaran Troy" yaiku ... a set total 10 buku ing ngendi Juan José Benítez, panganggite, nyritakake babagan rasane nalika bali menyang Palestina ing taun 30 jaman kita. Tujuane yaiku nulis lan nekani dina-dina pungkasan urip Yesus saka Nasaret, lan menehi kesaksian ilmiah lan kontras, kabeh liwat visi pejabat Amerika sing melu proyek rahasia kasebut.

Yen sampeyan wani maca, sampeyan kudu ngerti yen saben buku dawane udakara 400 kaca.

"Cato pungkasan" (2001, Matilde Asensi)

3 buku konspirasi agama - catón pungkasan

Ing novel iki, suster lan paleografer ing Kutha Vatikan nyinaoni prekara mayit sing ditemokake wong Etiopia. Yen sampeyan pengin ndeleng kepiye aku ngerti interlingles telusuran kanggo Sisa saka Vera Cruz (Salib Kristus), sekte agama rahasia lan Komedi Ilahi Dante, Sampeyan ora bisa mandheg maca buku laris iki sing nggawe pengarang Matilde Asensi kondhang, sing sanajan sadurunge nulis novel liyane kayata "Iacobus", yaiku "Kato pungkasan" bukune sing paling laris lan uga sing paling misuwur.

Yen sampeyan seneng jinis iki, aku uga nyaranake judhul liyane:

  • "Persaudaraan Kafan Suci" dening Julia Navarro.
  • "Wolu" dening Katherine Neville.
  • "Pendulum Foucault" dening Umberto Eco.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jorge Nexus (jorgeíritu) ngandika

    Kepiye sampeyan bisa ndhaptar Pendulum Foucault ing antarane sing ora sopan? Kayane nyelehake, aku ora ngerti, Ngidini ala ing antarane dhaptar film TV desktop ...

  2.   Liz ngandika

    Hai sugeng dinten. Apa sampeyan ngerti yen kebeneran aku bisa entuk caton paling anyar ing toko buku Gandhi? utawa ing endi sampeyan menehi saran supaya aku golek? Matur nuwun