3 buku kanggo diwaca nalika krasa sepi

buku sing bakal diwaca nalika krasa sepi

En kasepen Cara maca paling apik ... Utawa paling ora, katone aku. Rasane kaya salah sawijining wayah tentrem, kabeh sing ana ing sekitarku tenang lan tenang. Nanging, dudu babagan kesepian sing bakal dakkandhakake saiki, nanging babagan kesepian sing abot, lara lan sing dirasakake ing jiwa minangka kekosongan sing gedhe banget. Kabeh wong, aku wani ngomong, wis rumangsa kasepen ing kalodhangan lan gumantung karo wong kasebut, bisa uga ana siji utawa liyane. Maca yaiku kanggo seleraku, salah sawijining cara paling apik kanggo "maju" lan yen uga maca buku sing migunani kanggo ngatasi kesepian kasebut, luwih becik tinimbang sing luwih apik.

Wektu iki aku pengin nggawa sampeyan 3 buku sing bakal diwaca nalika krasa sepi utawa kesepian. Dheweke minangka buku sing cocog banget nalika kita ngrasakake kekosongan sing sedhih lan mbuktekake manawa "menehi" nyawa. Muga-muga sampeyan seneng karo dheweke!

"Siddhartha" dening Hermann Hesse

Nganti saiki, isih dadi salah sawijining buku favoritku. Nalika sapisan dakwaca nalika umur 15 taun lan wiwit iku dakwaca maneh kaping pindho. Iki minangka salah sawijining barang sing kudu dakwenehake! Biji kula: 5/5.

Sinopsis

Novel iki, sing ditemtokake ing India tradisional, nyritakake uripe Siddhartha, sawijining wong sing dalane kayekten nglewati lan pangerten manunggal sing dadi dhasar kabeh sing ana. Ing kaca kasebut, panulis nawakake kabeh pilihan spiritual kanggo manungsa. Hermann Hesse nyilem ing jiwa Wétan kanggo nggawa aspek positif ing masarakat. Siddhartha minangka karya paling penting kanggo proses iki lan duweni pengaruh gedhe marang budaya Barat ing abad kaping XNUMX.

"Kekuwatan Saiki" dening Eckhart Tolle

Wiwitane, sanalika miwiti maca, mula dadi sengit banget tumrap buku iki. Aku ora kepincut karo apa-apa, nanging ana sing ngandhani yen aku kudu terus maca amarga mengko bakal seneng. Mangkene carane! Iki minangka buku sing menehi sampeyan menengan, tenang, lan akeh sudut pandang. Ndhuwur, sampeyan ngajari sampeyan supaya ngapresiasi apa sing ana ing sekitar sampeyan lan aja nganti nesu, nesu utawa kuwatir bab sing ora bisa diowahi. Disaranake banget Biji kula: 4/5.

Sinopsis

Kanggo mlebu buku sing apik iki, kita kudu nglirwakake pikiran analitis lan awake dhewe sing salah, ego. Saka kaca pisanan buku sing luar biasa iki, kita bakal saya dhuwur lan nyedhot hawa sing luwih entheng. Kita sambungake karo inti Dzat sing ora bisa dirusak: "Urip kekal sing Mahakuwasa, sing ora ana gayane bentuk-bentuk urip sing bakal lair lan mati." Sanajan lelungan kasebut tantangan, Eckhart Tolle nuntun kita nggunakake basa sederhana lan format jawaban-jawaban sing gampang.

"Apa sing bakal dibahas nalika ngomong babagan katresnan" dening Raymond Carver

Raymond Carver minangka panganggit sing nuwuhake momen literatur sing apik lan uga "biasa". Biasa amarga ana sawetara buku liyane sing dakgawe seneng banget lan nanging nguciwani banget. Kayata kedadeyan iki: «Apa sing bakal dibahas nalika ngomong babagan katresnan». Nanging aku nggawe aku ora maca nalika maca kaping pisanan, dudu sing kaping pindho. Dheweke ngerti banget manawa bisa uga ora wayahe paling tepat kanggo maca. Aku mesthi mikir manawa seneng buku utawa ora, ora mung gumantung karo penulis, cara nulis, lan liya-liyane, nanging uga nalika kita urip. Mula, kaping pisanan aku ora seneng banget, nanging kaping pindho aku kecanthol. Pramila aku nyaranake, amarga crita cekak sing mulang babagan salah sawijining cara kanggo komunikasi karo wong liya ing sekitar kita. Biji kula: 4/5.

Sinopsis

Pasangan sing ambruk, kanca sing kepengin banget ngulandara, bocah sing nyoba komunikasi karo wong tuwane, alam semesta sing ora adil, kasar, tegang, lan kadang ngguyu ... Ing tembung Roberto Fernández Sastre, Carver ora milih sing ora bisa ditoleransi, nanging luwih becik jenenge. Tanpa konsesi kanggo apa wae utawa sapa wae, bisa nylametake nyata kanthi esensial amorf lan brutal. Narasi Carver pancen angel banget, mula butuh sawetara wektu kanggo sadhar manawa total budaya lan kahanan moral diwakili dening outline sing paling asor banget. Volume crita kaping pindho iki pancen jelas dikuwasani master nalika jaman biyen.

Apa wae sing sampeyan pilih, muga-muga kita bener karo rekomendasi sastra iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)