«Gerbang tanpa wates» dening José Antonio Cotrina lan Victor Conde, saiki lagi didol

Tutup "Gerbang tanpa wates"

Wiwit dina iki kita bisa ketemu ing toko buku novel fantasi sing ditulis nganggo papat tangan dening rong pengarang Spanyol diakoni ing genre fiksi ilmiah, fantasi lan teror, José Antonio Cotrina lan Victor Conde. Kalorone minangka penulis sing nerbitake sawetara karya lan wektu iki dheweke mutusake gabung kanggo nggawe novel sing saiki dakkandhakake, "The Gates of Infinity."

Omah penerbitan Fantascy tanggung jawab nggawa "The Gates of Infinity", novel sing nduwe 480 kaca, kanthi edhisi sampul alus lan rega € 17. Opo maneh iku buku kesimpulan dhewe. Kanthi cara iki, nalika nutup buku kasebut, kita bakal ngerti kabeh crita ing mburine jagad iki sing diwenehake penulis loro kasebut.

Ing ndhuwur sampeyan bisa ndeleng sampul lan ing ngisor iki, aku nuduhake sinopsis lan informasi individual saka penulis novel kasebut.

Sinopsis "Gerbang Tanpa wates"

Rebeca lan Riddly nguwasani seni mbukak lawang kanggo donya liyane.

Nanging apa dheweke siyap kanggo apa sing bisa ditemokake?

Penampilan, kemampuan kanggo mbukak portal dimensi, kasedhiya kanggo sawetara wong. Kekuwatan sing dipilih, rumit lan mbebayani iki, ngidini sambungan alam semesta sadurunge mung diidham-idhamake, nanging uga bisa nyebabake akibat bencana lan ora bisa ditemokake.

Riddly, magang aperimante, nyoba ngrampungake misteri Infinite Mansion lan nyimpen London sing dirusak dening prajurit ikari, sing ngancam ngancurake kabeh naga sing ana ing mburi naga. Kangge, ing Collaps, jagad sing edan ing endi kabeh ewonan kasunyatan beda-beda, Rebeca pindhah saka abdi dadi murid saka guru misterius sing ngirim dheweke menyang misi sing luwih suicidal kanggo nggawe kunci rahasia.

Rebecca lan Riddly durung bisa ketemu, nanging tujuane lan jagad iki bakal gumantung karo kemampuane sekutu. Amarga, sawise kabeh, saben lawang sing mbukak kudu sawetara titik ditutup maneh.

Babagan panganggit José Antonio Cotrina

José Antonio Cotrina minangka panganggit Spanyol sing lair ing Vitoria ing wulan Juli 1972. Dheweke wiwit nulis crita cekak ing wiwitan taun 2003an lan ing taun XNUMX nerbitake novel pertamane, "Lost sumber" karo omah penerbitan La factoría de Ideas.

Dheweke minangka pangarang sing umume nulis literatur pemuda, genre sing kalebu fiksi ilmiah, fantasi lan medeni, nyampur kabeh unsur ing sawijining novel. Novel-novele yaiku "Omah bukit ireng", diterbitake dening omah penerbit Alfaguara, trilogi "Siklus Bulan Abang" lan "Lagu rahasia ing saindenging jagad", kalorone diterbitake dening omah penerbitan Hidra.

Salajengipun, iki dudu kaping pisanan dheweke nerbitake bareng karo penulis liyane, dheweke uga nulis lan nerbitake "The End of Dreams" karo penulis Gabriella Campbell, buku sing diterbitake taun kepungkur (2015) dening penerbitan Plataforma Neo.

Babagan panganggit Victor Conde

Victor Conde minangka jeneng samaran saka panulis Alfredo Moreno Santana, panganggit Spanyol sing lair ing Santa Cruz de Tenerife ing taun 1973. Karya penulis iki diwatesi mung ing genre fiksi ilmiah, fantasi lan medeni.

Dheweke uga pengarang sing menang macem-macem penghargaan, kalebu Hadiah Minotauro lan Hadiah Ignotus, kalorone ditampa kanggo novel "Chronicles of the multiverse", diterbitake ing taun 2010 dening omah penerbitan Minotauro.

Sawetara karyane yaiku "Heraldos de Luz", "Putri Serigala" lan "Ecos", novel pungkasan sing diterbitake wulan Juli 2015.

  • Penghargaan Minotaur kanggo Fiksi Ilmu, Fantasi lan Nggegirisi 2010
  • [Finalis] Minotaur Fiksi Ilmu, Fantasi lan Nggegirisi 2005
  • [Finalis] Minotaur Fiksi Ilmu, Fantasi lan Nggegirisi 2004

Kanggo sampeyan sing pengin ngerti luwih lengkap babagan crita kasebut, aku menehi sampeyan link ing ngisor iki babagan bab-bab pisanan sing diterbitake dening omah penerbitan Fantascy kanggo para pamiarsa.

Pungkasan, aku arep menehi informasi marang para pamiarsa Malaga manawa bakal ana presentasi "The Gates of Infinity" bebarengan karo loro penulis, Carlos Sisí lan Gabriella Cambell ing dina Jumuah, 26 Februari, ing toko buku Agapea jam 19.00:XNUMX sore.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)