22 frase novel ireng. Saka Agatha Christie nganti Don Winslow.

Kudu dikandhani kaya ngono. Novel kriminal minangka jinis sing paling populer wiwit monster kaya poe nyelehake dhasar karo detektife Augustus Dupin. Uga sing paling disepelekake para kritikus intelektual. Sanajan wis diganti. Lan akeh. Kanggo miwiti minggu, lan amarga cuaca apik bakal teka, sing paling saya peteng, mula dakkirim pilihan ukara sing dipilih saka sawetara panulis sing paling representatif. Pakaryan lan karya kasebut.

"Ing saben wong urip, ana bab-bab sing didhelikake sing muga-muga ora bisa dingerteni." Agatha Christie. Kasus anonim.

"Aku kepengin weruh manawa polisi, lan akeh manungsa liyane sing ngalami pukulan urip, ora ngalami erosi sing padha. Ilang bagean alus, resistensi bagean tahan, desensitisasi, pengerasan. Pungkasane, dekade nyata. Fred vargas. Cepet mlayu, lunga adoh.

«Polisi ing kutha iki seneng banget kaya wong liya. Kadhangkala dheweke luwih maling tinimbang malinge dhewe. Philip Kerr. Prague agawe agawe.

"Filsuf asli sing isih ana saiki yaiku polisi." JG Ballard. Wengi kokain.

"Karire sing dawa dadi polisi wis mulang manawa ora ana sing mateni wong, nanging wong sing nindakake rajapati." Henning Mankel.

"Aku ora seneng tata krama sampeyan, Pak Marlowe," ujare Kingsley kanthi swara, kanthi dhewe, bisa nggawe kacang ing Brasil.

-Aja kuwatir, aku ora adol.

Raymond ChandlerLady of the Lake.

"Novel sing ora mateni wong liya bisa uga ora ngemot liyane saka pirang-pirang karakter sing ngomong babagan sepele, tanpa ana pati sing bisu sing dadi salah sawijining ikatan spiritual sing kuat tumrap umat manungsa." GK Chesterton.

"Filosofi dheweke yaiku yen ana sing ngancam dheweke nganggo bedhil, mula dheweke bakal njupuk bedhil luwih gedhe." Stieg LarsonBocah wadon sing ngimpi tandhing lan kaleng bensin. 

«Cathetan kasebut nuduhake manawa ana wong winates sing nggoleki lintang-lintang, lan meh tekan kabeh, diwatesi kanthi tekun banget. Keadilan mutlak: anonim, ora ana promosi utawa kamulyan. […] Wendell "Bud" Putih katon kaping pisanan ". James ellroy. LA Rahasia.

"Yen ora bisa ditindakake, apa sing isih ana, nanging kayane ora bisa ditemokake, mesthine kasunyatane." Arthur Conan Doyle.

"Ing literatur, tindak pidana umure kaya katresnan." Pierre Lemaitre. Irene.

«Kita kabeh wis dosa, (…). Lan kita ora bisa ngarep-arep karep tanpa nuduhake ing urip. PD James. Pati teka ing Pemberley.

"Ana sing ora pengin percaya yen ing mburine eseman sing alus ndhelikake sing ora bisa dipikirake." Victor saka Wit. Kawa meh kabeh.

"Wong sing ringkih biasane kepincut karo Greja. Lan wong sing pengin duwe kekuwatan marang wong sing ringkih uga. asa larsson. Lampu Lor.

"Kadhangkala urip pancen apik banget nganti ora padha karo urip." Arturo Perez-Reverte. Ratu Kidul.

Ora ana sing adil. Sing paling sampeyan ngarep-arep yaiku nggawe logis. Carlos Ruiz Zafon. Dolanan malaekat.

«Caldas ora ngrampungake ukara kasebut. Dheweke ndeleng udan ing mripat biru wanita kasebut lan mutusake ora meksa luwih akeh. Minggu Villar. Pasisir wong mati klelep.

-Aku butuh investigator kaya sampeyan ing sawetara dina sabanjure. Yaiku, penyidik ​​sampeyan nalika sampeyan ora mabuk. Dadi pitakonane, apa sampeyan bisa tetep waspada?
-Kowe ngerti tenan yen aku bisa, boss. Nanging aku gelem?

Jo Nesbø. Lintang Setan.

«Kamulyan tanpa budi. Kabeh wis siyap kanggo njupuk kauntungan saka iku. Adol nesu lan nesu minangka formula mung kanggo nglipur ». John verdon. Ninggalake setan.

Tampilake pemain lan aku bakal nuduhake sing kalah, nuduhake pahlawan lan aku bakal nuduhake mayit. Mario Puzo. Godfather.

"Kunci manipulasi yaiku nggawe pria kontak karo kekarepan sing paling kuat." Mark Chicot. Rajapati Pythagoras.

Sengit bisa nindakake kabeh. Malah bisa ngatasi gething. Don menang. Kartel kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Nelcy Manosalva Solano ngandika

    Aku pengin panjelasan luwih lengkap babagan literatur Ireng, aku ora bisa nemokake definisi sing jelas lan kenapa ana gandhengane karo MAGIC, ana ilmu sulap putih lan sihir ireng, ????