Nominasi Eisner 2014

Nominasi Eisner 2014

Ing taun liyane, kita wis ngumumake calon nominasi penghargaan Eisner sing prestisius (paling) lan taun liyane kita duwe pengarang. Ing kasus iki, David Aja mbaleni yen ing tingkat iki, dheweke bakal dadi salah sawijining nominasi sing biasa, lan kanggo pertama kaline kita ndeleng loro jeneng penulis Galicia, yaiku Emma Ríos sing hebat amarga karyane ing Pretty Deadly lan José Domingo ( utawa Joe Sunday kaya sing pengin ditelpon saiki) kanggo edisi Adventures saka pegawai kantor Jepang. Sugeng kasunyatan sampeyan kalebu salah sawijining pemenang ing kabeh telu! Dhaptar lengkap kaya ing ngisor iki:

Crita cekak paling apik
"Go Owls," dening Adrian Tomine, ing Optik Saraf # 13 (Digambar & Triwulanan)
"Mars Tetep," dening Brett Lewis lan Cliff Chiang, ing Witching Hour (DC)
"Home Seaside," dening Josh Simmons, ing Habit # 1 (berminyak)
"Untitled," dening Gilbert Hernandez, ing Love and Rockets: Stories Baru # 6 (Fantagraphics)
"Nalika Omah Sampeyan Kobong, Sampeyan Kudu Nyikat Gigi," dening Matthew Inman, theoatmeal.com/comics/house

Nomer tunggal paling apik
Demeter dening Becky Cloonan (diterbitake dhewe)
Hawkeye # 11: "Pizza Iku Bisnisku", dening Matt Fraction lan David Aja (Marvel)
Cinta lan roket: Crita Anyar # 6, dening Gilbert Hernandez lan Jaime Hernandez (Fantagraphics)
Viewotron # 2, dening Sam Sharpe (diterbitake dhewe)
Watson and Holmes # 6, dening Brandon Easton lan N. Steven Harris (New Paradigm Studios)

Kanggo ndeleng nominasi ing kategori liyane, klik ing Terus maca.

Seri paling apik
Wétan Kulon, dening Jonathan Hickman lan Nick Dragotta (Gambar)
Hawkeye, dening Matt Fraction lan David Aja (Marvel)
Ora Ana Pria, dening Eric Stephenson lan Nate Bellegarde (Gambar)
Saga, dening Brian K. Vaughan lan Fiona Staples (Gambar)
Kriminal Seks, dening Matt Fraction lan Chip Zdarsky (Gambar)

Seri Terbatas Paling Apik
Kumbang Ireng: Ora Bisa Metu, dening Francesco Francavilla (Jaran Peteng)
Colder, dening Paul Tobin lan Juan Ferreyra (Horse Peteng)
47 Ronin, dening Mike Richardson lan Stan Sakai (Jaran Peteng)
Trillium, dening Jeff Lemire (Vertigo / DC)
The Wake, dening Scott Snyder lan Sean Murphy (Vertigo / DC)

Seri Anyar Paling Apik
Kejahatan Dhuwur, dening Christopher Sebela lan Ibrahim Moustafa (Monkeybrain)
Lazarus, dening Greg Rucka lan Michael Lark (Gambar)
Rat Ratu, dening Kurtis J. Wiebe lan Roc Upchurch (Gambar / Shadowline)
Kriminal Seks, dening Matt Fraction lan Chip Zdarsky (Gambar)
Watson lan Holmes, dening Karl Bollers, Rick Leonardi, Paul Mendoza lan liya-liyane (New Paradigm Studios)

Publikasi Anak Paling Apik (nganti 7 taun)
Benjamin Bear ing Gagasan Apik, dening Philippe Coudray (TOON Books)
Balon Wet Wet, dening Liniers (TOON Books)
Itty Bitty Hellboy, dening Art Baltazar lan Franco (Horse Peteng)
Bebek Aneh, dening Cecil Castellucci lan Sara Varon (Second Second)
Dina Mundur Otto, dening Frank Cammuso (karo Jay Lynch) (TOON Books)

Publikasi Pemuda Paling Apik (8-12 taun)
Petualangan Wanita Superhero, dening Faith Erin Hicks (Jaran Peteng)
Hilda and the Bird Parade, dening Luke Pearson (Nobrow)
Jane, Rubah, lan Aku, dening Fanny Britt lan Isabelle Arsenault (Groundwood)
Bocah sing Ilang, dening Greg Ruth (Graphix / Scholastic)
Penjaga Mouse: Legenda Pengawal, vol. 2, disunting dening David Petersen, Paul Morrissey lan Rebecca Taylor (Archaia / BOOM!)
Star Wars: Jedi Academy, dening Jeffrey Brown (Scholastic)

Publikasi paling apik kanggo Remaja (Umur 13-17)
Boy Fighting, dening Paulus Paus (Kaloro Pertama)
Bluffton: Musim Panas Kula karo Buster, dening Matt Phelan (Candlewick)
Boxers and Saints, dening Gene Luen Yang (Kapindho)
Dogs of War, dening Sheila Keenan lan Nathan Fox (Graphix / Scholastic)
Maret (Book One), dening John Lewis, Andrew Aydin lan Nate Powell (Top Rak)
Templar, dening Jordan Mechner, LeUyen Pham lan Alex Puviland (Second Second)

Publikasi guyonan paling apik
Petualangan Wanita Superhero, dening Faith Erin Hicks (Jaran Peteng)
Don Quixote Lengkap, dening Miguel de Cervantes lan Rob Davis (SelfMadeHero)
Sejarah Seni (Leres!), Dening Sylvain Coissard lan Alexis Lemoine (SelfMadeHero)
Vader's Little Princess dening Jeffrey Brown (Babad)
Sampeyan Kabeh Mung Cemburu karo Jetpack Kula, dening Tom Gauld (Digambar & Triwulanan)

Komik Digital Paling Apik
Minangka Crow Flies, dening Melanie Gillman, www.melaniegillman.com
Langit Gagal, dening Dax Tran-Caffee, failingsky.com
Kejahatan Dhuwur, dening Christopher Sebela lan Ibrahim Moustafa (Monkeybrain), www.monkeybraincomics.com/titles/high-crime/
Monster Mekanik Pungkasan dening Brian Fies, lastmekanikmonster.blogspot.com
Oatmeal dening Matthew Inman, theoatmeal.com

Antologi Paling Apik
Presensi Kuda Gelap, disunting dening Mike Richardson (Dark Horse)
Nobrow # 8: Hysteria, disunting dening Sam Arthur lan Alex Spiro (Nobrow)
Wilayah Outlaw, disunting dening Michael Woods (Gambar)
Sinyal Asap, disunting dening Gabe Fowler (Desert Island)
Jam Petualangan sing nyenengake, dening Ben Acker, Ben Blacker lan liya-liyane (Archaia / BOOM!)

Pakaryan Paling Dhasar Kasunyatan
Bag saka Kelereng, dening Joseph Joffo, Kris lan Vincent Bailly (Universe Grafis / Lerner)
Beatle kaping lima: Crita Brian Epstein, dening Vivek J. Tiwary, Andrew C. Robinson lan Kyle Baker (M Press / Horse Dark)
Wit Kulawarga Hip Hop, vol. 1 dening Ed Piskor (Fantagraphics)
Maret (Book One), dening John Lewis, Andrew Aydin lan Nate Powell (Top Rak)
Dina Iki Minangka Dina Pungkasan Sisa Urip Sampeyan, dening Ulli Lust (Fantagraphics)
Pemberontak Wanita: Crita Margaret Sanger, dening Peter Bagge (Digambar & Triwulanan)

Album Grafis Paling Apik (Anyar)
Bluffton: Musim Panas Kula karo Buster, dening Matt Phelan (Candlewick)
Ensiklopedia Bumi Awal, dening Isabel Greenberg (Little, Brown)
Anjing Apik dening Graham Chaffee (Fantagraphics)
Homesick dening Jason Walz (Tinto Press)
Properti kasebut, dening Rutu Modan (Digambar & Triwulanan)
War Brothers, dening Sharon McKay lan Daniel LaFrance (Annick Press)

Adaptasi sing luwih apik saka medium liyane
Kastil, dening Franz Kafka, diadaptasi dening David Zane Mairowitz lan Jaromír 99 (SelfMadeHero)
Don Quixote Lengkap, dening Miguel de Cervantes, dicocogake dening Rob Davis (SelfMadeHero)
Django Unchained, diadaptasi dening Quentin Tarantino, Reginald Hudlin, RM Guéra lan liya-liyane (DC / Vertigo)
Richard Stark's Parker: Slayground, dening Donald Westlake, dicocogake dening Darwyn Cooke (IDW)
Dongeng Aneh Pulo Panorama, dening Edogawa Rampo, dicocogake dening Suehiro Maruo (Last Gasp)

Album Grafis Paling Apik (Reissue)
The Creep, dening John Arcudi lan Jonathan Case (Horse Peteng)
Pangatusan Tangan ing Amerika lan Crita Liyane, dening Ben Katchor (Pantheon)
Heck dening Zander Cannon (Top Top)
Dina Julio, dening Gilbert Hernandez (Fantagraphics)
RASL, dening Jeff Smith (Cartoon Cartoon)
Solo: Edisi Deluxe, disunting dening Mark Chiarello (DC)

Proyek Reissue Koran Paling Apik
Barnaby, vol. 1 dening Crockett Johnson, disunting dening Philip Nel lan Eric Reynolds (Fantagraphics)
Komik Saben Dina Skippy Percy Crosby, vol. 2: 1928–1930, disunting dening Jared Gardner lan Dean Mullaney (LOAC / IDW)
Pangeran Valiant vols. 6-7, dening Hal Foster, disunting dening Kim Thompson (Fantagraphics)
Society Is Nix: Anarchy Gleeful at the Dawn of the American Comic Strip, disunting dening Peter Maresca (Sunday Press)
Tarzan: Strip Koran Manning Lengkap Russia, vol. 1, disunting dening Dean Mullaney (LOAC / IDW)
VIP: The Mad World of Virgil Partch, disunting dening Jonathan Barli (Fantagraphics)

Proyek reissue buku komik paling apik
Edisi Artis EC Terbaik, disunting dening Scott Dunbier (IDW)
Kantin Kate dening Matt Baker (Canton Street Press)
Ing Dina Mobs, dening Jack Kirby (DC)
Edisi MAD Artis, disunting dening Scott Dunbier (IDW)
Will Eisner's The Spirit Artist's Edition, disunting dening Scott Dunbier (IDW)

Edisi Materi Asing Amerika Paling Apik
Petualangan Pengusaha Jepang, dening Jose Domingo (Nobrow)
Goddam Perang Iki! dening Jacques Tardi lan Jean-Pierre Verney (Fantagraphics)
Kedadeyan ing Wengi, Buku Pertama, dening David B. (Buku sing ora beradab)
Dina Iki Minangka Dina Pungkasan Sisa Urip Sampeyan, dening Ulli Lust (Fantagraphics)
Nalika David Kelangan Swarane, dening Judith Vanistendael (SelfMadeHero)

Edhisi Bahan Asing Paling Apik Amerika (Asia)
The Heart of Thomas, dening Moto Hagio (Fantagraphics)
Pria Underground sing Misterius, dening Osamu Tezuka (PictureBox)
Showa: Sejarah Jepang, 1926–1939, dening Shigeru Mizuki (Digambar & Kuartal)
Summit of the Gods, vol. 4, dening Yemmakura Baku lan Jiro Taniguchi (Fanfare / Ponent Mon)
Utsubora: Kisah Novelis, dening Asumiko Nakamura (Vertikal)

Panulis skrip paling apik
Kelly Sue DeConnick, Cukup Mbebayani (Gambar); Kapten Marvel (Marvel)
Pecahan Matt, Penjahat Jenis Kelamin (Gambar); Hawkeye, Fantastic Four, FF (Marvel)
Jonathan Hickman, Wétan Kulon, Proyek Manhattan (Gambar); Avengers, Tanpa wates (Marvel)
Scott Snyder, Batman (DC); American Vampire, The Wake (DC / Vertigo)
Eric Stephenson, Pria Ora Ana (Gambar)
Brian K. Vaughan, Saga (Gambar)

Pangarang Lengkap Paling Apik
sabel Greenberg, Ensiklopedia Bumi Awal (Cilik, Coklat)
Jaime Hernandez, Love and Rockets Crita Anyar # 6 (Fantagraphics)
Terry Moore, Rachel Rising (Studio Abstrak)
Luke Pearson, Hilda lan Bird Parade (Nobrow)
Matt Phelan, Bluffton: Musim Panas Kula karo Buster (Candlewick)
Judith Vanistendael, Nalika David Kelangan Swara (SelfMadeHero)

Draf / Inker Paling Apik
Nate Bellegarde, Pria Ora Ana (Gambar)
Nick Dragotta, Wétan Kulon (Gambar)
Sean Murphy, Wake (DC / Vertigo)
Nate Powell, Maret (Buku Pertama) (Rak Ndhuwur)
Emma Ríos, Cukup Mbebayani (Gambar)
Thomas Yeates, Hukum Gurun Lair: Novel Grafis (Bantam)

Artis Plastik / Multimedia Paling Apik
Andrew C. Robinson, Beatle Kalima (Jaran Peteng)
Sonia Sanchéz, Iki Aku (Capstone)
Fiona Staples, Saga (Gambar)
Ive Svorcina, Thor (Marvel)
Marguerite Van Cook, 7 Miles detik (Fantagrafi)
Judith Vanistendael, Nalika David Kelangan Swara (SelfMadeHero)

Artis sampul paling apik
David Aja, Hawkeye (Marvel)
Mike Del Mundo, X-Men Legacy (Marvel)
Sean Murphy / Jordie Belaire, Wake (DC / Vertigo)
Emma Ríos, Cukup Mbebayani (Gambar)
Chris Samnee, Daredevil (Marvel)
Fiona Staples, Saga (Gambar)

Colorist paling apik
Jordie Bellaire, Proyek Manhattan, Ora Ana Pria, Agawe Agawe, Nol (Gambar); The Massive (Jaran Peteng); Tom Kuat (DC); X-Files Musim 10 (IDW); Kapten Marvel, Journey into Mystery (Marvel); Numbercruncher (Titan); Quantum lan Woody (Valiant)
Steve Hamaker, Mylo Xyloto (Bongo), Strangers in Paradise 20 Anniversary Issue 1 (Abstract Studio), RASL (Cartoon Books)
Matt Hollingsworth, Hawkeye, Daredevil: Pungkasan Dina (Marvel); Wake (DC / Vertigo)
Frank Martin, Wétan Kulon (Gambar)
Dave Stewart, Abe Sapien, Baltimore: Sepur Infernal, BPRD: Neraka ing Bumi, Conan Barbar, Hellboy: Neraka ing Bumi, Massive, Cowboy Shaolin, Sledgehammer 44 (Horse Peteng)

Tukang gawe paling apik
Darwyn Cooke, Parker Richard Stark: Slayground (IDW)
Carla Speed ​​McNeil, Omah Ala; Finder in Present Horse Present (Jaran Peteng)
Terry Moore, Rachel Rising (Studio Abstrak)
Ed Piskor, Hip Hop Kulawarga (Fantagraphics)
Britt Wilson, Wektu Petualangan karo Fiona lan Kue (kaBOOM!)

Publikasi Jurnalistik Terbaik babagan Komik
Sumber Buku Komik, diprodhuksi dening Yunus Weiland
Jurnal Komik # 302, disunting dening Gary Groth lan Kristy Valenti (Fantagraphics)
Komik lan Cola dening Zainab Akhtar
Komik Multiversitas, disunting dening Matthew Meylikhov
tcj.com, disunting dening Dan Nadel lan Timothy Hodler (Fantagraphics)

Buku Komik Paling Apik
Al Capp: Urip sing Bertentangan, dening Michael Schumacher lan Denis Kitchen (Bloomsbury)
Art of Rube Goldberg, dipilih dening Jennifer George (Abrams ComicArts)
Co-Mix: Retrospektif Komik, Grafik, lan Rata-rata, dening Art Spiegelman (Digambar & Triwulanan)
Genius, Ilustrasi: Urip lan Seni Alex Toth, dening Dean Mullaney lan Bruce Canwell (LOAC / IDW)
The Love and Rockets Companion, disunting dening Marc Sobel lan Kristy Valenti (Fantagraphics)

Didaktik / akademik paling apik
Citra Anti-Asing ing Pulps Amerika lan Buku Komik, 1920–1960, dening Nathan Vernon Madison (McFarland)
Komik Ireng: Politik Balapan lan Perwakilan, disunting dening Sheena C. Howard lan Ronald L. Jackson II (Bloomsbury)
Gambar saka Life: Memori lan Subyektivitas ing Seni Komik, disunting dening Jane Tolmie (University Press of Mississippi)
Jurnal Internasional Komik Seni, disunting dening John A. Lent
The Superhero Reader, disunting dening Charles Hatfield, Jeet Heer, lan Kent Worcester (University Press of Mississippi)

Desain sing luwih apik
The Art of Rube Goldberg, dirancang dening Chad W. Beckerman (Abrams ComicArts)
Beta Testing Apocalypse, dirancang dening Tom Kaczynski (Fantagraphics)
Genius, Ilustrasi: Urip lan Seni Alex Toth, dirancang dening Dean Mullaney (LOAC / IDW)
Perang Agung: 1 Juli 1916: Dina Pisanan Perang Somme: Panorama, dening Joe Sacco, dirancang dening Chin-Yee Lai (Norton)
Little Tommy Lost, Buku 1, dirancang dening Cole Closser (Koyama)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.