20 kutipan terkenal saka Ernest Hemingway

20 kutipan terkenal saka Ernest Hemingway

Ing dina kaya saiki 21 kanggo Juli, khusus ing taun 1899, Ernest Hemingway lair, Panulis ngrayakake Amérika lan Hadiah Nobel ing Sastra ing taun 1954. Amarga alasan iki lan amarga elinga ngelingi tembung wicaksana saka pangarang hebat, mula kita wis nglumpukake 20 ukara sing misuwur dening Ernest Hemingway dina iki.

Muga-muga sampeyan seneng banget!

Tembung wicaksana babagan kabeh lan ora ana apa-apa

  • Cara paling apik kanggo nemokake manawa sampeyan bisa dipercaya karo wong liya yaiku percaya karo dheweke.
  • Napa wong tuwa wis tangi turu banget? Apa kudu dina sing luwih dawa? ».
  • "Wong sing duwe watak bisa dikalahake, nanging ora bakal rusak."
  • "Wong sing paling kejem mesthi sentimental."
  • "Perlu rong taun kanggo sinau ngomong lan sewidak kanggo sinau supaya bisa meneng."
  • Saiki dudu wayahe mikir babagan sing dudu. Pikirake apa sing bisa sampeyan lakoni karo apa sing ana.
  • "Rahasia kawicaksanan, kekuwatan lan ilmu yaiku andhap asor."
  • "Ing perang modern sampeyan mati kaya segawon lan tanpa sebab."
  • "Aja mikir manawa perang, ora prelu dipikirake apa wae lan mbenerake, ora ana maneh dadi tindak pidana."
  • "Coba pahami, sampeyan dudu watak tragedi."
  • "Bakat kepiye carane sampeyan urip."
  • Sampeyan tresna kula, nanging sampeyan durung ngerti.
  • Aja nulis babagan papan nganti sampeyan adoh.
  • "Kesepian pati teka ing saben dinane urip sing wis boros."
  • "Mripat sing wis ndeleng Auschwitz lan Hiroshima ora bakal bisa ndeleng Gusti Allah."
  • "Saben dina iku dina anyar. Luwih becik begja. Nanging aku luwih seneng pas. Banjur yen kabegjan, aku bakal siyap. '
  • "Wong sing apikan, yen dipikir-pikir, mesthi dadi wong sing seneng."
  • "Kabegjan minangka perkara paling langka sing aku ngerti babagan wong sing cerdas."
  • Aja mbingungake gerakan kanthi tumindak.
  • "Donya minangka papan sing cocog kanggo diperjuangake."

(Lan kanthi kendel 5 favoritku ... Apa sing sampeyan?).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   José Luis ngandika

    Mripat sing mbayangake Auschwitz lan Hiroshima ora bakal bisa mikir babagan Gusti Allah ”.

  2.   ABEL NESTOR LENAIN ngandika

    PHRASES LUCU, LAN BENAR NYATHAKAKE KANG KANGGO MUNGGAL MENGALAMI NGALAMI URIP.
    Masalah liyane sing penting: amarga pancen mokal kanggo aku kontak karo wong-wong AMAZON, sing ing situs iki promosi bukune, aku njaluk supaya manajer kontak dilaporake yen aku ora bakal bisa komunikasi kajaba dheweke nindakake. .sanajan sisteme nolak data email lan telpon. Atte.-