20 Frasa panulis klasik kanggo jaman kasebut

Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan wiwit mbahas babagan mbesuk kaya mbesuk lan mbesuk kedadeyan ing salah sawijining cara? Kaya seri Simpsons mitos lan akeh "ramalan", kayata Trump ... Dina iki, saiki sampeyan menehi 20 frase panulis klasik kanggo jaman kasebut, amarga sanajan akeh sing duwe "panglipur" amarga Iki Babagan wis kedadeyan sadurunge, liyane kayane video asli sing dijupuk saka kabinet pembaca tarot sing apik.

Yen sampeyan seneng pethikan sastra, las frasa lan pikiran, artikel iki bakal memikat sampeyan. Endi sing dadi favorit sampeyan? Aku nyorot ing ngisor iki.

Sejatine bener ... lan isih ana

  1. "Urip kita ditemtokake kanthi kesempatan, sanajan uga sing ilang." (F.Scott Fitzgerald.
  2. Urip iku enak, nggegirisi, nengsemake, medeni, manis, pait; lan kanggo kita, iku kabeh. (Anatole Prancis, panulis Prancis).
  3. "Wektu padha karo kabeh cara kanggo manungsa, nanging saben manungsa beda-beda ngambang ing wektu." (Yasunari Kawabata, Jepang kaping pisanan sing nampa Hadiah Nobel ing Sastra).
  4. "Bab sing ala tumrap wong sing percaya yen dheweke duwe bebener yaiku nalika kudu mbuktekake, dheweke ora bisa entuk apa-apa." (Camilo José Cela).
  5. "Kanthi kandel bledug ing buku ing perpustakaan umum, budaya masarakat bisa diukur." (John Ernest Steinbeck).
  6. "Percaya karo wektu, sing cenderung menehi jalan manis kanggo akeh kangelan." (Miguel de Cervantes).
  7. "Mbesuk duwe jeneng akeh. Amarga wong ringkih iku ora bisa digayuh. Kanggo sing wedi, ora dingerteni. Kanggo sing gagah iku kesempatan. (Victor Hugo).
  8. "Memori ati ngilangake kenangan sing ora apik lan nggedhekake sing apik, lan amarga artine kasebut, kita bisa ngatasi masa lalu." (Gabriel Garcia Marquez).
  9. "Panjaluk politikus luwih jahat, mula bakal umume, dadi bangsawan basane." (Aldous Huxley).
  10. "Nalika ngira kabeh wangsulan, dumadakan kabeh pitakon diganti." (Mario Benedetti).
  11. "Bedane demokrasi lan kediktatoran yaiku yen ing demokrasi sampeyan bisa milih sadurunge nuruti prentah." (Charles Bukowski).
  12. "Politik minangka tumindak umum kanggo kepentingan individu." (Ambrose Bierce).
  13. «Kosok baline kapitalisme yaiku distribusi barang sing ora padha. Kautaman sosialisme sing ana gandhengane yaiku distribusi kasangsaran sing padha ». (Winston Churchill).
  14. "Aku yakin manawa wiwitane Gusti Allah nggawe donya sing beda-beda kanggo saben wong, lan ana ing jagad kasebut, sing ana ing awake dhewe, ing endi kita kudu nyoba urip." (Oscar Wilde).
  15. "Kita duwe agama sing cukup kanggo saling sengit, nanging ora cukup kanggo nresnani." (Jonathan Swift).
  16. "Yen wong lanang lair nganggo mata loro, kuping loro lan siji basa, iku amarga sampeyan kudu ngrungokake lan ndeleng kaping pindho sadurunge ngomong." (Madame de Sévigné).
  17. "Maxim sing apik banget: aja ngomong babagan sadurunge rampung." (Montesquie).
  18. «Kanggo ngomong sethithik, nanging ala, iki wis akeh sing kudu diajak». (Alejandro Casona).
  19. Tanpa perpustakaan, apa sing duwe? Ora kepungkur uga mbesuk. (Ray Bradbury).
  20. "Nresnani ora mung kepenginan, nanging ngerteni kabeh." (Francoise Sagan).

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rut Dutruel ngandika

    Kita duwe agama sing cukup kanggo sengit, nanging ora cukup kanggo nresnani. JONATHAN SWIFT.