2. Warta editorial wulan Januari. Novel ireng

liyane warta editorial kanggo Januari, wektu iki saka novel ireng. Kanthi macem-macem pilihan jeneng internasional kayata William McIlvanney, Paolo Roversi utawa Abir Mukherjee; lan warga negara kaya Santiago Diaz y Carlos Bass. Kita priksa.

Makalah Tony Veitch -William McIlvanney 

Judhul nomer loro saka misuwur trilogi glasgow Skotlandia William McIlvanney diwiwiti ing pungkasan taun XNUMXan. Wis dadi protagonis dadi inspektur Jack Laidlaw, polisi sing nyiksa sing, sawise dheweke atose katon, ndhelikake a kamanungsan sing hebat lan akeh kapinteran lan ironi.

Ing kene kita duwe Eck Adamson, wong sing ora duwe alkohol, sing nelpon Laidlaw ing kamare kanggo menehi mensaje soko cryptic. Ing inspektur pengin ndeleng kunci kanggo ngatasi rajapati saka ruffian ing jagad ngisor lan njlentrehake ngilang saka Toni Veitch, siswa sing idealis banget.

Bapak sing apik - Santiago Diaz

Santiago Díaz ana ing mburi skrip seri televisi sukses kaya Para sahabat, Langkah maju Ora ana wong sing urip ing kene. Saiki dheweke dadi novel kriminal kanthi judhul iki. Lan karo protagonis wanita, dadi modhèrn pungkasan.

Ing artikel kasebut dheweke ngandhani yen sawise nampa telpon weker, polisi nemokake ing chalet ing urbanisasi Madrid a wong lan piso getih karo dicetak ing jejere layon bojone.

Setahun mengko, wong tuwa nyerah menyang polisi ngakoni minangka penculik telung wong sing ilang: pengacara pertahanan putrane, hakim sing ngukum dheweke, lan mahasiswa sing menehi kesaksian ing pengadilan kasebut. Yakin kabeh wong kasebut disogok, wong kasebut yakin manawa ana wong sing bakal mati saben minggu nganti wong sing nyababake mantu wadon ditangkep lan putrane dibebasake.

Iki nalika Inspektur Indira RamosEtika kuat kaya fobia mikrobia. Ramos mung bakal duwe telung minggu kanggo ngatasi kasus sadurunge "bapak sing apik" nindakake rencana.

Langit sing mandhegani - Carlos Bassas

Kanggo Carlos Bassas del Rey aku wawancara karo dheweke Desember pungkasan. Panganggit judhul kaya Samurai sing ngumbara o Wong sing ora duwe jeneng, saiki nampilake novel iki ing Barcelonaing 1843.

Protagonis yaiku Miquel Exposito, durjana saka jagad ngisor. Nalika awak saka Víctor, kanca sing paling apik, katon ditinggal ing gang, Miquel, kanthi pitulung saka Andreu Vila, sawijining juru warta, lan dening Dokter Mata lan Monlau, mutusake kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut. Sampeyan banjur bakal nemokake sing aneh rantaman rajapati sing katon saka penulis sing padha lan duwe hubungan mbebayani karo sawetara industriis paling kuat ing kutha kasebut uga perdagangan budak menyang Kuba.

Wong saka Kalkuta - Abir Mukherjee

Mukherjee yaiku london lan salah sawijining sing paling anyar laris kanthi seri iki sing dibintangi kapten sam wyndham, veteran saka Perang Dunia Pertama sing duwe pengalaman ing Skotlandia Yard.

Iki judhul pisanan sing dikirim ing kene. Kandhani Tekane Wyndham ing Kalkuta sawise rampunge Perang Gedhe, ing kana dheweke nemokake manawa kutha kasebut nyukupi kabeh syarat kanggo mungkasi dheweke: asor ora tahan, banyu ora sehat, serangga beracun lan, luwih elek, gething progresif marang para penjajah Inggris.

Wyndham kepengin weruh apa kabeh iki bisa dadi sebab saka paten pinaten pejabat tinggi ing gang jagad. Lan sadurunge sampeyan bisa ngetrapake utawa ngilangi memedi sing kepengin banget ing jaman biyen, sampeyan bakal bisa mlebu ing riset kebak kangelan.

Para pecandu - Paolo Roversi

Bintang minangka salah sawijining panulis misteri paling apik dening pangritik negarane, Roversi gabung karo koleksi hebat sing wis ana penulis jinis Italia.

Ing novel iki disetel ing sangang puluh lan saiki, diwiwiti ing wengi Natal 1994, nalika, sawise sinyal sparkler dipecat ing alas ing Offenburg, Jerman, dheweke ditemokake awak wong ing salju. Tenggorokan wis diiris lan tangane wis diamputasi.

Saiki kita duwe Rebecca sumunar, siji psikiater London sing apik banget sing wis ngembangake sistem inovatif kanggo ngobati obsesi pasien. Cara iki efektif banget nganti salah sawijining pasien yaiku Magnate Rusia Grigory Ivanov, mutusake kanggo masrahake Manajemen Sunrise, sing pertama ing seri klinik sing sumebar ing saindenging jagad sing mbantu ngobati kecanduan.

Ing antarane pirang-pirang aplikasi sing teka kanggo mlebu Sunrise, dipilih pitung calon saka macem-macem negara lan beda masalah. Wiwitane kabeh katon apik, nanging ora suwe sawetara pasien kanthi misterius ilang. Dadi, dheweke mulai misahake lan ngawasi supaya ora uwal lan uga supaya ora ana kontak karo njaba. Kabeh iki nyebabake game sing bakal duwe asil sing ngagetake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Oscar Ona ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo rekomendasi !! Muga-muga karya-karya anyar kasebut ana ing level sing padha karo genre kayata 'Banyak Negra' lan 'Reina Roja'. Panulis saiki asring nggunakake faktor suspense kanthi efektif, nanging ora ngasilake intrik sing padha karo karya ing ndhuwur.

  2.   Gustavo Woltmann ngandika

    Dhaptar sing apik banget, aku bakal nambah Kertas Tony Veitch lan Bapak sing Apik menyang dhaptar buku sing bakal dakwaca. Matur nuwun kanggo rekomendasi.
    - Gustavo Woltmann.

bool (bener)