2 cicilan rai? polisi lan detektif sastra kita.

Kanthi pangiriman pisanan anyar banget, saiki adaptasi film anyar saka klasik Agatha Christie, Rajapati ing Orient Express, sing menehi pasuryan anyar kanggo Hercule Poirot. Dadi aku terus pulih pasuryan lan aspek sing diwenehake film lan televisi marang perwira polisi lan detektif sastra kita. Aku wis ujar manawa ana akeh, mula ana sawetara liyane. Wirang yen umume seri kasebut durung tekan kene, nanging sawetara bisa ditemokake ing YouTube. Mesthi, ing artikel iki isih durung ana gambar dadi kabeh tetep dadi penasaran.

Saliyane detektif Belgia sing misuwur, kita uga duwe adam dalgliesh, saka wanita Inggris liyane sing misuwur, PD James, utawa para veteran kaya Skotlandia John rebus lan dekan polisi Nordik, komisioner Swedia Martin Beck. Kita uga bakal "ndeleng" kanca-kancane Falck lan Hedstrom, pasangan saka Pilih kabeh de Camila Lackberg. Lan wong Jerman Oliver Von Bodenstein lan Pia Kirchhoff, digawe dening Nele neuhausBakal ana cicilan kaping telu sing luwih larang.

Hercule Poirot - Peter Ustinov, Albert Finney, David Suchet, Kenneth Branagh ...

Dhaftar aktor sing wis menehi fisik marang detektif Belgia sing khusus lan cerdas dawa. Mbok praupan sing paling misuwur Seri TV yaiku wong british David nyedhot. Poirot-e ora patiya pengaruh tinimbang rekreasi sing digawe Albert Finney ing versi 1974 saka Rajapati ing Orient Express. Lan uga luwih serius tinimbang Peter Ustinov ing Pati ing sangisore Sun (1982). Uga Poirot dheweke dianggep sing paling setya kanggo buku-buku Agatha Christie, sing kulawarga nyaranake dheweke dadi peran kasebut. Praupane sing pungkasan yaiku Kenneth Branagh.

Adam Dalgliesh - Roy Marsden lan Martin Shaw

Kabeh novel saka PD James kang senapati saka Scotland Yard Adam Dalgliesh wis diadaptasi kanggo televisi. Sepuluh top saka 1983 dening ITV, kanthi Roy marsden ing judhul peran. Banjur BBC terus karo aktor kasebut Martin shaw.

John Rebus - John Hana lan Ken Stott

Novel seri Inspektur Rebus, digawe dening Ian Rankin, dununge ing Edinburgh lan diarani diarani Tartan noir. Sing pertama sing menehi rai yaiku John Hana, katon ing Papat Pernikahan lan Pemakaman o Mummy. Nanging ing taun 2006, dheweke ngganti Ken stott, sing dipuji minangka inkarnasi karakter sing sampurna. Aku tetep karo Stott.

Martin Beck - Peter haber

Al bapak lan model saka akeh polisi lan detektif sing sukses sing teka saka sisih lor, digawe ing taun 70-an dening pasangan nulis Swedia Maj Sjowall lan Per Wahloo. Lan mesthine dheweke kudu nggawe seri, Beck, sing wis ana udakara 20 taun 6 musim. Aktor Swedia veteran Peter haber nyelehake fisik sampeyan.

Erica Falck lan Patrick Hedstrom - Claudia Galli lan Richard Ulfsäter

Kita isih ana ing Swedia. Pasangan digawe dening Camila Lackberg ing novel-novel sing digawe ing kutha pesisir cilik Pilih kabeh yaiku Erica Falck (Claudia galli), uga panulis novel detektif lan garwa Inspektur Polisi Patrick Hedström (Richard Ulsater). Serie, Kadurjanan saka Pilih kabeh, kasusun saka rolas episode 90 menit.

Oliver Von Bodenstein lan Pia Kirchhoff - Tim Bergmann lan Felicitas Woll

Karakter sing digawe dening Jerman Nele neuhaus Dheweke duwe seri ZDF kanthi loro rai sing pas karo polisi polisi aristokrat saka wilayah Taunus, Oliver von Bodenstein, lan kancane sing tekad Pia Kirchoff. Kanggo sing wis maca buku, adaptasi yaiku Salju putih kudu mati, Sawetara tatu ora bisa mari, Kanca nganti mati y Wong sing nyebar angin, entuk prahara.

Guido Brunetti - Uwe Kockisch

Komisioner Venesia duwe seri televisi 8 mangsa. Diadaptasi karo saluran Jerman ARD, Brunetti minangka paraga utama ing karya kasebut Donna leon, sing nggawe dheweke ing wiwitan taun 90-an. Bukune dijarwakake dadi XNUMX basa. Ing kene kita bisa ndeleng dheweke ing ing 2 sawetara taun kepungkur lan dheweke nambah maneh saka wektu ke wektu. Aktor Jerman Uwe Kockisch Dheweke menehi pasuryan saka episode 4.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)