15 kuotasi saka Charles Dickens

Charles Dickens, panganggit misuwur saka karya sing ora kalah misuwur "Crita Natal", dheweke masrahake ukara ing jagad sing bisa nggawe bukune sing hebat banget. Ing kene, kita ora bisa nggawe buku (muga-muga!) Nanging kita bisa nglumpukake 15 ukara dening Charles Dickens.

Muga-muga sampeyan bisa kepenak saiki. Mungkin ing antarane ana sing sampeyan ngerteni pungkasan.

Charles Dickens ujar ...

  1. "Kita wis biasa nggawe kekurangan lan kekurangan paling parah amarga wong-wong sing paling disepelekake."
  2. "Ana pria hebat sing nggawe kabeh wong rumangsa cilik. Nanging keagungan sing sejati nggawe kabeh wong rumangsa hebat. "
  3. "Ora ana wong sing ora ana gunane ing jagad iki, yen dheweke bisa ngenthengake beban marang kanca liya."
  4. "Ana senar ing atiné manungsa, luwih becik aja geter."
  5. "Ana buku sing sisih mburi lan sampul kasebut minangka bagean sing paling apik."
  6. "Ora ana apa-apa ing donya sing nular banget kaya ngguyu lan guyonan sing apik."
  7. Coba waca berkah sampeyan saiki, sing saben wong duwe akeh; dudu babagan kasusahan sampeyan sing kepungkur, sing saben wong duwe sawetara.
  8. "Nyeri pisah ora bisa dibandhingake karo rasa seneng reuni."
  9. "Kulawarga ora mung wong sing padha nuduhake getih, nanging uga kulawarga sing bakal kita getihen."
  10. "Ndhelikake apa-apa saka wong sing dak tresnani dudu sifatku. Aku ora bisa nutup lambe ing endi mbukak ati ».
  11. "Prekara sing ora nate kedadeyan kadang duwe akibat sing nyata kaya sing kedadeyan."
  12. "Kasunyatan sing apik kanggo dipikirake yaiku saben makhluk manungsa dirancang kanggo dadi misteri liyane."
  13. Kanthi tembung, aku pancen pengecut banget ora bisa nindakake apa sing dakkarepake bener, kaya dene aku pengecut banget supaya ora nindakake apa-apa
    Aku ngerti salah.
  14. "Wong lanang rumangsa begja yen dheweke tresna pertama karo wanita. Wong wadon rumangsa begja yen dheweke tresna pungkasan karo wong lanang.
  15. "Bedane konstruksi lan kreasi yaiku apa sing dibangun wis disenengi sawise dibangun, dene sing digawe disenengi sadurunge digawe."

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.