10 Detektif sing ora bakal bisa mandheg maca musim panas iki

Sepuluh detektif sing ora bisa mandheg maca musim panas iki.

Sepuluh detektif sing ora bisa mandheg maca musim panas iki.

Kaya sing sampeyan lakoni minggu kepungkur karo detektif sing ora bisa dilalekake ing musim panas iki, ing kene uga sepuluh detektif wanita sing ora bisa ilang ing koper. Amarga mokal milih ing antarane kanggo nggawe peringkat, mula disusun miturut alfabet. Inspektur, detektif, hakim lan uga psikoterapis. Emosi, suspense lan latar mburi sosial lan manungsa dijamin karo kabeh.

1. Amaia Salazar

  • Digawe dening: Dolores Redondo
  • Profesi: Inspektur Polisi
  • Lokasi: Baztán (Navarra)
  • Kasus pungkasan: Penawaran kanggo Badai.

Amaia minangka inspektur sing cerdas sing sukses ing jagad manungsa amarga kegigihan lan kecerdasan sing dituduhake ing kasus sing paling rumit. Kanthi bocah cilik ing tangan ibu sing ringkih lan agresif sing wis menehi tandha ing salawas-lawase, dheweke ngalami insomnia lan kelainan kuatir kronis.

2. Bruna Husky

  • Digawe dening: Rosa Montero
  • Profesi: Detektif Pribadi
  • Kutha: Madrid
  • Kasus Pungkasan: Bobot Ati

Siji-sijine detektif non-manungsa ing dhaptar kasebut, Bruna Husky minangka réplika sing urip ing abad kaping XNUMX. Kanthi katon robot, amarga rambut sing dicukur lan tato sing nyebrang awake, lan katrampilan sing luwih apik kanggo mbantu ngrampungake misine, kayata mambu utawa koordinasi, dheweke duwe interior manungsa sing kebak, nesu lan frustasi.

3. Eva Santiago

  • Digawe dening: Roberto Martinez Guzman
  • Profesi: Inspektur Polisi
  • Kutha: Santiago de Compostela
  • Kasus Pungkasan: Pitu Buku kanggo Eva

Eva cerdas, brilian lan duwe rasa jujur, Eva Santiago narik kawigaten bocah cilik sing ditandhani karo bapak otoriter sing ngremehake dheweke, sawijining ibu sing tunduk lan rahasia kulawarga sing hebat, saka ngendi Eva ngerti kepiye supaya bisa dikuatake.

4. Lola MacHor

  • Digawe dening: Reyes Calderón
  • Profesi: Hakim
  • Kutha: Pamplona
  • Kasus Pungkasan: Tembak Wulan

Ing tembung Lola dhewe:

«Aku idealis, wangkal dadi bagal. Quixoticism lan wangkal, tinimbang nyuda kaya sing diarepake, saya suwe saya suwe. Wis pirang-pirang taun aku latihan ing pengadilan nganti ora bisa ngetung. Nanging aku durung nate ngatur institusional utawa ngirim sistem kasebut. Ketidakadilan, nesu karo wong sing sombong lan duraka sing kuat terus nggawe aku edan, ora masalah manawa kekuwatan kasebut duwe warna emas utawa rasa kekuwatan. "

5. Mariana deMarco

  • Digawe dening: Jose María Guelbenzu
  • Profesi: Mriksa Magistrate
  • Lokasi: Gijón lan Santander
  • Kasus Paling Anyar: Pembunuh Nyeri Nyeri

Hakim Marco, ing pungkasan umur lima puluhan, yaiku wanita sing misuwur amarga dhuwure, rambut medium, lan prilaku lanang. Menarik lan kuat, ngombe lan semangat babagan mlaku, buruh sing ora kendel lan nduwe kepribadian sing nyebabake wong liya. Tumit Achilles dheweke yaiku wong sing mbebayani sing ora bisa ditindhes.

Gijón: Setelan istimewa Sonarás bajo las aguas lan El assassin dessolado.

Gijón: Setelan istimewa Sonarás bajo las aguas lan El assassin dessolado.

6. Maria Ruiz

Psikolog mandiri, cerdas, sukses, ora kecewa, kesepian, budayawan, atlit, ora duwe anak, jomblo, feminis, pekerja full-time, introvert lan setya. María, kayadene akeh wanita saiki, wis nyerah akeh kanggo dipenuhi tanpa istirahat.

7. Mercedes Lozano

  • Digawe dening: María José Moreno
  • Profesi: Psikoterapis
  • Kutha: Córdoba
  • Kasus Pungkasan: Pasukan Eros

Lozano minangka psikolog sing kepengin banget karo karyane sing bakal digawa menyang televisi minangka Macarena Gómez.

8. Petunia (Tunia) Alas Meadow

  • Digawe dening: Rosa Valle
  • Profesi: Inspektur Polisi
  • Kutha: Gijón
  • Kasus pungkasan: Sampeyan bakal muni ing ngisor banyu

Tunia minangka polisi lan blogger sing ora seneng kelemahane manungsa. Suwene ing njero njaba, dheweke seneng banget marang segara lan bir.

9. Valentina Redondo

  • Digawe dening: María Oruña
  • Profesi: Letnan Garda Sipil.
  • Kutha: Cantabria
  • Kasus pungkasan: Ngendi Kita Ora Kalah

Cerdas, perfeksionis lan feminin. Letnan Redondo cantik lan menehi aura misteri, amarga kasunyatane mripate beda warna.

10. Virginia Chamorro

  • Digawe dening: Lorenzo Silva
  • Profesi: Sersan Unit Pusat Garda Sipil
  • Lokasi: Kabeh Spanyol
  • Kasus pungkasan: Adoh saka Ati.

Kanca Sersan Vila sing ora bisa dipisahake, Rubén Velvilaqua, Chamorro pancen efisien sanajan wis dadi wong anyar ing wiwitan seri nalika dheweke loro main. Dheweke isin, rada surly lan ing wektu luang dheweke seneng banget babagan astronomi.

Ngerti manawa dhaptar kasebut ora lengkap lan ana sing ditinggalake, kasunyatane kabeh sing ana, pantes.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Roberto Martinez ngandika

    Matur nuwun kanggo ngundang Eva menyang dhaptar sampeyan. Rangkulan.

  2.   Marta ngandika

    Halo! Ing endi bisa tuku novel sampeyan? Apa ing toko buku?