Rekomendasi kula buku: 10 blog kanggo milih waosan sabanjure.

10 kaca kanggo mutusake maca mengko.

10 kaca kanggo mutusake maca mengko.

Iki salah siji pilihan blog resensi sastra ing endi golek rekomendasi sing apik kanggo diwaca. Kaya ing kabeh dhaptar, ora ana kabeh, sejatine aku ora ngerti kabeh: Ana akeh lan apik banget, nanging ora bisa kalebu kabeh. Apa sing bisa aku lakoni yaiku manawa ing dhaptar iki sampeyan bakal nemokake crita sing bakal disenengi.

Anika antarane buku

Sing pertama, pelopor ing blog iki: Diwiwiti ing taun 1996, nalika ora ana smartphone. Cetha Anika Lillo minangka visioner lan pionir ing meh kabeh perkara, wiwit pilihan buku nganti komunikasi ing web. Pendapat literatur sampeyan ora ana regane. Konten kasebut beda-beda, kanthi luwih saka 12.000 review, luwih saka cukup, kanggo nemokake buku sing sampurna. Kajaba iku, umume ngatur raffle. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Kabeh Kasusastran

Aku kudu ujar manawa saben blog sastra sing duwe bagean novel kriminal ing kaca ngarep kanthi gampang nelukake atiku minangka sing maca. Yen kedadeyan sing padha karo para pamiarsa novel sejarah, iki uga minangka papan sampeyan. Kajaba iku, sastra puisi lan pemudha diwakili kanthi ruang dhewe. Lan, kanggo genre liyane, kabeh literatur duwe macem-macem pilihan sing bakal menehi ide kanggo para pamaca sing kepengin warta. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Buku lan Sastra

Akeh macem-macem lan klasifikasi luwih saka 30 jinis. Ngédap kanggo wong-wong sing golek pendapat babagan buku tartamtu utawa kanggo sing pengin nyoba tanpa risik.
Buku sing dakwaca

Salah sawijining favorit, aku seneng. Iki minangka blog sing diklasifikasikake miturut genre sing gampang banget nggoleki apa sing sampeyan minat. Isine akeh review, malah nyinaoni buku sing diterbitake dhewe ing Amazon kanthi penilaian sing apik. Amarga blog pribadi, blog kasebut ora lengkap, nanging lengkap banget lan penulis mriksa kanthi apik, tuntas lan kriteria. Kita ora mesthi setuju, nanging mesthi menehi sudut pandang sing kudu dipikirake. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Kesenengane Maca

"Seneng banget. Terus maca, "jarene ing presentasi.

Blog sing nglumpukake kabeh genre, visual banget, kanthi desain sing gampang banget nemokake apa sing bisa narik kawigaten kita ing wektu sing cendhak. Kanggo sampeyan sing pengin tartamtu, duwe mesin telusuran umum. Insentif: raffles buku. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Buku kerja

Blog sing ngidini sampeyan nelusuri miturut jinis utawa panganggit, kanthi macem-macem buku sing wis ditinjau. Ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki. Ana akeh wong sing nyemak, ora preduli saka jenis kelamin, mula suwe-suwe, sampeyan bakal entuk "pengulas" favorit. Ing kasus kasebut, sampeyan bakal nemokake bukune. Lan yen sampeyan minangka salah sawijining pamaca sing nggawe langkah pertama minangka panulis, iki blog sampeyan: ana bagean sing bisa nerbitake crita sampeyan. Kanggo ngunjungi klik blog kene

10 Blog kanggo nemokake buku sing bakal diwaca sekaligus.

10 Blog kanggo nemokake buku sing bakal diwaca sekaligus.

Wacan Aeterna

Blog sing sampeyan rasakake ing omah: diklasifikasikake miturut genre supaya ora mbuwang-mbuwang wektu kanggo nggoleki apa sing dikarepake. Ora lengkap, adoh banget amarga blog pribadi, nanging teratur banget, lan panulis menehi pendapat sing apik lan apik. Yen sampeyan nyambung karo gayane, sampeyan bakal kecanthol! Kanggo ngunjungi klik blog kene

Buku sedina

Iki bakal netepi janjine, "Buku sedina", buku kasebut bakal ditinjau saben dina lan uga ulasan sing apik. Ana 10 wong sing nyemak lan, sanajan masing-masing duwe gayane, blog kasebut duwe garis sing homogen.

Iki minangka blog sing ilang ing njelajah, browsing, mlumpat lan ngganti lan ana akeh materi sing bisa ditindakake. Supaya ora cepet-cepet, sing paling cedhak mlebu toko buku tanpa tujuan tartamtu. Blog sing ana ing favorit browser. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Apa buku sing dakwaca

Kanggo sampeyan sing pengin jaminan sukses, ing kene sampeyan bakal nemokake sing paling laris, pemenang, sing paling dipilih, lsp.

Kanggo cepet golek sing diwaca lan bisa dibenerake tanpa nyusahake urip sampeyan. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Burung hantu ing antarane buku

Iki minangka blog cilik lan wis rampung kanthi apik. Kanthi ulasan video ing YouTube, bagean novel pidana sing menangake aku, lan wawancara karo panulis. Uga bagean saka novel sejarah, buku terbitan lan buku film. Iki fokus ing laris lan warta, sampurna kanggo dipikirake lan ngerti apa sing bakal ditemokake ing toko buku, virtual utawa digital. Kanggo ngunjungi klik blog kene

Ratu Pamaca:

Kanthi desain asli lan nyenengake, buku sing paling macem-macem, raffle lan klub maca online sing bisa nuduhake pendapat karo pamaca liyane. Disaranake banget Kanggo ngunjungi klik blog kene

Lan, minangka tip, yen kaya aku uga penggemar novel kriminal, aku menehi rekomendasi pungkasan: aja mandheg mlaku liwat  Detektif favoritku.  Pancen angel golek detektif kriminal sing ora duwe ruang dhewe ing blog iki. Aja diapusi karo desaine: iku penting kanggo para penyayang genre kasebut. Nyimpulake karakter kanthi sampurna lan aku durung golek detektif, polisi utawa peneliti sing durung ditemokake. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan klik detektif favorit kene


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

11 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ana Lena Rivera Muniz ngandika

    Dikunjungi lan didaftar kanggo dhaptar ing ngisor iki. Matur nuwun!

  2.   Nancy Garcia Lopez ngandika

    Apa ana sing menehi rekomendasi buku saka penulis Audrey Carlan manawa genre kasebut diarani fiksi?

  3.   Ana Lena Rivera Muniz ngandika

    Iku bakal gumantung apa tegese kemajuan lan apa sing pengin sampeyan waca nalika maca.

  4.   anonim ngandika

    Aku menehi instagram @ the.books. Paradise ing endi aku bakal ngunggah rekomendasi buku kaping telu seminggu, sampeyan uga bisa menehi komentar lan rekomendasi buku sampeyan dhewe sing pengin aku upload.

  5.   Eluney ngandika

    Halo sugeng siang.
    Aku bubar ngobrol karo kanca lan dheweke crita babagan buku sing wis diwaca lan dheweke ora ngelingi judhule (amarga dheweke ora duwe buku kasebut). sawetara bisa uga mbantu sampeyan nemokake kanthi nggoleki tembung kunci ing Google, nanging ana tembung sing ora bisa ditemokake.
    bab sing dicritakake babagan buku:
    -wes tuwa. Dheweke tuku nalika isih enom ing pasar loak.
    -Kaya khayal. ana kaya mitologi sing diciptakake.
    -Sampeyan jelas. jebule adegan sing rada rame diwakili.
    -protagonis wuta nanging cat.
    -duwe hubungan karo putrane Gusti Allah.
    (ing kene kenangan sampeyan dadi luwih kabur lan sampeyan ora yakin)
    -Kira-kira kutha utawa pulau sing dipanggoni amarga dununge ana ing sadhuwure wit lan lagi sekarat.

    Aku pengin bisa nemokake buku kasebut lan diwenehake nalika ulang taune, isih isih tetep, nanging luwih becik diwiwiti kanthi cepet lan nemokake.
    Yen ana sing ngerti buku apa sing dakkandhakake, matur nuwun lan matur nuwun xddd

    1.    Yamile Leinaly Martinez Zamora ngandika

      Aku rumangsa kepenak banget Napa ora mung ngrujuk menyang siji buku, nuduhake pirang-pirang lan ora menehi kesan amarga sampeyan ngobrol babagan macem-macem perkara

  6.   Gustavo Woltmann ngandika

    Aku lagi wae miwiti jagad maca nanging aku wis ngunjungi rekomendasi kasebut, lan pancen apik banget, utamane portal Apa buku sing dakwaca amarga mulang babagan akeh buku supaya wiwit maca, yen ora ngerti jinis apa sing wis diwaca dhisik utawa buku sing bakal diwiwiti, sampeyan kudu ngunjungi.

    - Gustavo Woltmann.

  7.   Marion ngandika

    Cara Blixen.
    Kanthi wiwitan sing cocog nganti pungkasane hebat. Salah sawijining buku sing paling nyenengake lan gampang diwaca. Karakter saiki sing bisa sampeyan kenal karo kanca sing paling apik. Panulis minangka panulis enom sing pancen janji karo novel pertamane ing trilogi.
    Sampeyan pengin terus maca.
    Dianjurake 100%

  8.   Pablo ngandika

    Aku uga wis pirang-pirang dina nggoleki clubdellibro.es kanthi entri lan ulasan sawetara buku sing apik. Sanajan dhaptar apik

  9.   Maling ngandika

    Banget Diterangake, Sawetara aku wis ngerti,
    Aku bakal mlaku-mlaku liwat sandhangan kanggo ndeleng apa sing aku temokake
    ING LANGKAH INI, AKU SARAN AYA FAVORITKU,
    BOOKSANDBE,
    BLOG SANG SING NGAREP NGAPI GENRES ING KABEH JENIS, IKU SAKA PEMBACA ENDANGERI PROFESI PUSTAKA lan FINISISTA sing Nindakake Sawetara Tinjauan sing Nggawe Sampeyan Maca

  10.   Maling ngandika

    Ayo disimpen toko buku, dheweke bakal punah kaya dinosaurus, pamaca sing luwih becik kudu diblokir supaya ora kudu nutup toko buku nalika kita nambah akun milyuner para pengusaha online lan lali kepenak banget ngunjungi situs kasebut buku ing mburine counter ana wong sing bakal mesthi ngerti carane mbantu sampeyan milih pilihan sing paling apik, sing bakal ngomong karo sampeyan kanthi ilmu lan kawicaksanan babagan literatur sing paling apik, pandemi iki wis ngilangi akeh pengusaha cilik sing seneng karya. dene liyane terus ngisi wadhah
    Ayo dadi solidaritas, sadurunge buku mung didol ing toko buku, saiki lan tanpa isin dheweke nindakake ing platform apa wae nanging mesthi amarga kita bakal ngidini.
    Gracias

bool (bener)