1. Warta editorial wulan Januari. Irah-irahan kanggo kabeh wong

Taun Anyar, lan muga-muga luwih apik tinimbang sing pungkasane ditinggalake. Sing ora bakal kekurangan yaiku waosan lan sektor wis dijadwal kabar. Ana dadi a pilihan judhul pisanan kanggo kabeh pamirsa. Karo panulis kayata Dolores Redondo utawa Ledicia Costas, lan liya-liyane. Ayo goleki. Oh lan sugeng warsa enggal.

Tangga Yesus - Toño Nikah

7 kanggo Januari

Nikah yaiku Imam, komposer lan direktur seni, lan wis sukses tenan ing aspek musik iki kanthi melu ing komposisi film kasebut Telpon. Lan sing paling penting kanggo acara kasebut 33 ing MusicalIki minangka sejarah pertama babagan literatur kanthi crita liyane babagan pengadilan sing padha urip lan mukjijat-mukjijat Yesus kanthi humor.

Protagonis yaiku Damiana, tangga teparo sing gosip, semangat banget lan sinagog saben dinane, sing mikir kanthi gumun petualangan bocah lanang sing lair ing Nasaret sing diarani Jesusito, sing nggawe kabeh wong rame.

Hak istimewa malaekat - Dolores Redondo

13 kanggo Januari

Kaloro kanca sing ora bisa dipisahake. Kerugian sing ora bisa ditampa. Urip urip.

Novel pertama Dolores Redondo diterbitake minangka anyar kanggo para penggemar. Lan sejatine crita karo kekancan sing dawa sing bakal malih saya suwe saya owah lan kahanan. Mesthi wae ora bakal nguciwani penggemar kasebut.

Setel ing Rintisan, ing 70-an, ngetung paseduluran gedhe sing ditempa antarane Pakutxa y Celeste, bocah wadon loro umur limang taun. Antarane game, keterlibatan lan tumindak ala, kasusahan nyabrang lan a korban tragis misahake mau.

Es Celeste, umume protagonis crita iki, sing bakal nandhang sangsara a trauma sing bakal urip umume, kanthi konsekuensi sing nemen kanggo awake dhewe lan sakiwa tengene.

Bareng - Maret Meghan

21 kanggo Januari

Kepiye cara miwiti setaun tanpa romantisme lan erotisme? Meghan March minangka salah sawijining panulis paling sukses lan laris saka jinis. Kanthi luwih saka 20 judhul diterbitake, ing antarane trilogi kasebut misuwur King, Ratu lan Wish, panulis Amerika iki nggawa crita anyar babagan katresnan lan semangat.

Wenehi lintang Kat lan Dane, sing wis nemoni rong setengah taun kepungkur, nalika dheweke plancongan ing Meksiko karo kanca sing paling apik, Benjie. Se padha tresna lan palakrama. Nanging wektu sampeyan bebrayan arep bubar lan Dane wis nyiapake liburan ing endi dheweke ngarep-arep bisa ndandani, yen isih bisa. Nanging perjalanan rekonsiliasi bakal nggawa dheweke menyang arah sing ora dikarepake.

Dumunung ing Pulo Mariposa - Jennifer Mathieu

26 kanggo Januari

Amerika, darmabakti kanggo jurnalisme lan minangka guru basa Inggris, uga panulis buku ing lan kanggo wong diwasa enom. Novel debut yaiku Apa aku wis crita babagan Alice?, lan uga penulis Moxie.

Novel anyar iki kapacak ing a Pulokaro sedulur loro, siji ibu sing kasar lan liya-liyane rahasia kulawarga. Rahasia kasebut lan bebaya sing kudu ditindakake, uga ora bisa nggawe keputusan utawa katresnan sing kuat banget lan ngrusak ing wektu sing padha karo kulawarga.

Mini-port - Ledicia Costas

28 kanggo Januari

Ledicia Costas minangka panulis Galicia kanthi gelar Hukum ing Universitas Vigo. Su novel pertama diterbitake, Unha lintang aku ora adol, nulis nalika isih remaja lan saiki lagi edhisi kaping 17. Dheweke menang Hadiah Nasional Sastra Bocah-bocah lan Wong Muda dening Demam abang. Nanging wis nampa akeh liyane.

cunt Para Minimuertos miwiti koleksi anyar uga ditujokake kanggo pamaca sing luwih enom. Wis dibintangi sawetara bocah saka kuburan, sing ngenteni wong tuwane ing Lingkungan Liyane, papan sing bisa ditindakake kabeh bisa ditindakake.

Kabeh ganti dina teka katarak, bocah sing pengin teka maneh menyang jagad sing urip. Miniports kudu ngupayakake sampeyan kanthi tenanan. Apa ideane bakal nggawe Catacrak urip maneh?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo Woltmann ngandika

    Rekomendasi sing apik banget, aku seneng ringkesan cilik, utamane sing ana ing "La Vecina de Jesús".
    - Gustavo Woltmann.