Borja Vilaseca: buku

Borja Vilaseca: buku

Profil Linkedin saka wartawan, panulis lan pengusaha sosial Borja Vilaseca nuduhake tembung "agitator nurani" (kanggo nemtokake awake dhewe ...

Cover Corin Tellado

Corin Tellado: buku

Corín Tellado minangka penulis Spanyol sing misuwur babagan novel romantis populer (dikenal minangka novel roman), novel erotis lan bocah-bocah ...

Buku Baltimore.

Buku Baltimore

Le Livre des Baltimore—jeneng asli ing basa Prancis— ya iku novel katelu déning penulis Swiss sing nganggo basa Prancis Joël Dicker. Dikirim ing…